Afficher la notice abrégée
| dc.contributor.author | Musteață V., Rodica | |
| dc.date.accessioned | 2022-12-04T19:23:28Z | |
| dc.date.available | 2022-12-04T19:23:28Z | |
| dc.date.issued | 2021-02-05 | |
| dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9054 | |
| dc.description | Lucrare de licență;
Coordonator științific: Prof. univ. dr. ing. Turtoi Maria | ro_RO |
| dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
| dc.publisher | Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați | ro_RO |
| dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
| dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
| dc.title | Proiectarea tehnologică a unei secții de fierbere cu capacitatea 300.000 hL / an must de malț fiert cu hamei | ro_RO |
| dc.type | Bachelor Thesis | ro_RO |
Fichier(s) constituant ce document
- Nom:
- Musteata_Rodica_licenta_febr. ...
- Taille:
- 4.645Mo
- Format:
- PDF
- Description:
- Textul integral al lucrării de ...
- Nom:
- Musteata_Rodica_licenta_febr. ...
- Taille:
- 103.8Mo
- Format:
- Inconnu
- Description:
- Înregistrarea online a prezentării ...
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
Afficher la notice abrégée